Tekil Mesaj gösterimi

Alt 11.Nisan.2019, 15:12
RocKa RocKa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Nereden: Ethiopia
RocKa - İCQ üzeri Mesaj gönder RocKa - AİM üzeri Mesaj gönder RocKa - YAHOO üzeri Mesaj gönder RocKa isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Yandim Alİ İkİ Gelİyor!

BAŞROLLERİNİ KENAN İMİRZALIOĞLU İLE CANSU DERE'NİN PAYLAŞTIĞI SON OSMANLI YANDIM ALİ FİLMİNİN DEVAMI ÇEKİLİYOR. İLKİNİN GİŞE BAŞARISINDAN ETKİLENEN YAPIMCILAR İKİNCİ FİLMİ 2009'DA VİZYONA SOKACAK.

Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere'nin rol aldığı filmin ikincisinin çekilmesi için düğmeye basıldı. 'Son Osmanlı Yandım Ali'nin devamında tekrar aynı ekip olacak.

Vizyona girdiği dönemde yüz binlerce izleyicinin gönlünü fethetmeyi başaran 'Son Osmanlı Yandım Ali' yeniden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Canse Dere ve Engin Şenkan'ın paylaştığı filmin ikincisinin çekilmesi için hazırlıklara başlandı.

Yapımcılığını Özen Film'in, yönetmenliğini ise Mustafa Şevki Doğan'ın üstlendiği 'Son Osmanlı Yandım Ali'nin devamında tekrar aynı kadronun yer alacağına kati gözüyle bakılıyor. İlk filmde; aşklarını hayranlıkla izlediğimiz Yandım Ali (Kenan İmirzalıoğlu) ve Defne (Cansu Dere), devam niteliğindeki filmde de oynayacak.

Vatan sevgileri yüzünden Türkiye'de kalıp savaşmayı tercih eden aşıkların hikayesi, Son Osmanlı Yandım Ali 2'de çözüme kavuşacak. Tekrar alaka ve beğeniyle izlenmesine kati gözüyle bakılan filmin çekimlerine ise önümüzdeki aylarda başlanacak. Bu arada, Son Osmanlı Yandım Ali 2'nin 2009 yılında vizyona girmesi planlanıyor.