Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt 11.Nisan.2019, 15:33
RocKa RocKa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member
 
Üyelik tarihi: 05.Ocak.2019
Nereden: Ethiopia
Mesajlar: 0
RocKa - İCQ üzeri Mesaj gönder RocKa - AİM üzeri Mesaj gönder RocKa - YAHOO üzeri Mesaj gönder RocKa isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Ustaca seviştiler sözlerine tepki

Bir süre önce gündeme gelen haberlerde, Usta filminde iki oyuncunun öpüşme sahnesi ön plana çıkarılmıştı. Bu duruma tepki veren oyuncular, 'Nası Yani?' programında eleştirilerini dile getirdiler.

Televizyon gazetesinin haberine göre, Yetkin Dikinciler, "Bir sevişme sahnesi ya da ustaca öpüştüler, ustaca seviştiler... Aş sahnesi çekildiğini varsayalım. Biz onu aş sahnesi olarak kodlayabiliriz. Ama aş sahnesinde konuşulanlardır temel olanlar. O durumdur, o durumdaki oyunlardır. O durumdaki dönüşümdür, öykü nasıl gider" diyerek çıkan haberlerde 'sevişme sahnesi' olarak değerlendirilmesini eleştirdi.

Dikinciler, o sahnede bambaşka şeylerin anlatıldığına vurgu yaparak "Bunu sadece bir sevişme sahnesi ya da öpüşme ki sevişme değil, öpüşme sahnesi, bir karı-kocanın birbirlerinin tutkularını içselleştirememek gibi bir mücadele sonunda, ikisinin de birbirinin içinden bakabilip, huzurluca buluşabilme anıdır" şeklinde konuştu.

Bunun sadece sevişme ya da öpüşme sahnesi olarak adlandırılmasının sahnenin içini boşalttığını söyleyen Yetkin Dikinciler, en çok da buna üzüldüğünü belirtti.
Alıntı ile Cevapla