Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt 11.Nisan.2019, 16:29
RocKa RocKa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member
 
Üyelik tarihi: 05.Ocak.2019
Nereden: Ethiopia
Mesajlar: 0
RocKa - İCQ üzeri Mesaj gönder RocKa - AİM üzeri Mesaj gönder RocKa - YAHOO üzeri Mesaj gönder RocKa isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Yahşi Batı korsana yakalandı!

'Yahşi Batı' filmine resmi web sitesi kurmak isteyen Cem Yılmaz, tüm adresleri korsanların parsellediğini görünce büyük şok yaşadı

Fotoğraflar medyadan
Yahşi Batı'da korsanlar, kovboylardan hızlı çıktı! Cem Yılmaz, 8 Ocak'ta vizyona girecek son filminin hazırlıklarını sürdürüyor. Sıra, internet sitesi kurmaya gelince ünlü komedyen büyük bir sürprizle karşılaştı: Web sitesi için düşündüğü bütün alternatif adreslerin internet korsanları tarafından alındığını, üstelik medyada yer saha fotoğrafları kullanarak yayına bile başladıklarını gördü.

En az beş bin tık aldılar
Cem Yılmaz, şu sıralar her biri en az beş bin kişi tarafından tık'lanan www.yahsibati.com, www.yahsibati. com.tr, www.yahsibatifilm.com, www.yahsibatimovie.com, www.yahsibati.info, www.yahsibatifragman. com adlı adresler yerine alternatif ad arıyor. Hayranları ise resmi sitenin bir an önce yayına başlaması için Yılmaz'a baskı yapıyor.
Alıntı ile Cevapla