Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt 11.Nisan.2019, 17:47
RocKa RocKa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member
 
Üyelik tarihi: 05.Ocak.2019
Nereden: Ethiopia
Mesajlar: 0
RocKa - İCQ üzeri Mesaj gönder RocKa - AİM üzeri Mesaj gönder RocKa - YAHOO üzeri Mesaj gönder RocKa isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Fatih Akın boksa başlıyor

Sinema yönetmeni Fatih Akın, Arena Boks Kulübünün sahibi, boks menajeri Ahmet Öner'in yaşamını anlatacağı bir boks filmi çevirmek istediğini söyledi.

Akın, "Hamburger Morgenpost" gazetesine yaptığı açıklamada, dövüş sporlarının küçüklüğünden bu yana hayatını etkilediğini belirterek, "12 yaşındayken karate, Kung-fu ve kick-boks yapmaya başladım. Bir gün ringe çıkarak dövüşmek isterim. Her tanınmış yönetmen mutlaka boks üzerine film çevirmiştir. Filmim Ahmet Öner'in hayatının da ele alınacağı bir film olacak" diye konuştu.

Filmin çekimlerine 2011'de Hamburg'da başlanacağını, Kolombiya, Türkiye ve Miami'de de çekimler yapılacağını kaydeden Akın, bu sıralar haftada 5 gün WBA Kıtalar Arası Orta Siklet Boks Şampiyonu olan "Aslan" lakaplı boksör Mahir Oral ile beraber boks yaptığını söyledi.
Alıntı ile Cevapla