Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt 11.Nisan.2019, 21:23
Merve Merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 14.Ocak.2019
Mesajlar: 303
Standart Buharda Karides

Malzemeler

Buharlı pişirici fonksiyonu: 600 g kabuksuz iri karides , 500 g sirke , 800 g su , 1 çorba kaşığı balık baharatı , bir tutam tuz

Astucio'nun içine sirke ve su koyun. Balık baharatını ve tuzu ekleyin. Izgara plakasını (modele göre) pişirme kabının üstüne koyun ve karidesleri yerleştirin. Izgara deliklerinin hepsinin kapanmamasına dikkat edin. Konum 2'de 30 dakika süreyle pişirin. Mayonezle servis yapın.

Su ve sirke yerine bira kullanırsanız, çok daha lezzetli olur.
Alıntı ile Cevapla