Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt 11.Nisan.2019, 21:33
Merve Merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 14.Ocak.2019
Mesajlar: 303
Standart Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin (2 Kişilik)

MALZEMELER
2 tane güvercin göğüs
2 tane güvercin budu
Zeytinyağı
5 tane küp şeklinde kesilmiş kereviz ve havuç
10 tane porcini mantarı
3 çorba kaşığı demi glass sos
1 su bardağı kırmızı şarap
Taze kekik ve biberiye


HAZIRLANIŞI
Güvercin göğüs ve budunu teflon tavada pişirin. Sebzeleri ve mantarları zeytinyağında ayrı ayrı soteleyin. Üzerlerine demi glas sosu ve kırmızı şarabı bölerek ekleyin. 5 dakika kaynatın.
Sebzeleri ve mantarları tabağa koyduktan sonra üzerine güvercin etini yerleştirin. Taze kekik ve biberiyeyle süsleyerek servis yapın.
Alıntı ile Cevapla