Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt 11.Nisan.2019, 21:39
Merve Merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 14.Ocak.2019
Mesajlar: 303
Standart Maydonozlu Et

Maydonozlu Et



Malzemeler
500 gr Kusbasi Et
1 Çorba Kasigi Tereyagi
1 Adet Sogan
1/2 Demet Maydanoz
1/2 Su Bardagi Süt
1 Su Bardagi Misir
Tuz Karabiber

Yemegin Yapilisi
Eti sirkeli suda iyice yumusayana kadar haslayin. Tereyagini eritin. Sogani yemeklik dograyip yagda kavurun. Haslanmis etleri de ek edip 1-2 kez çevirin. Tencereyi ocaktan alin.
Maydanozlari yikayin. Yarim su bardagi sütle robottan geçirin. Etle karistirin. Firin tepsisine alin. Misiri ek edin. Önceden isitilmis 200 dereceli firinda 5 dakika bekletin. Sicak olarak servis yapin.
Alıntı ile Cevapla