Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt 11.Nisan.2019, 21:42
Merve Merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 14.Ocak.2019
Mesajlar: 303
Standart Kanepe Tarifleri

Sarımsaklı Ekmek Tarifi
Malzemeler
Ekmek dilimleri
3 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kekik
tereyağı
Hazırlanışı
- Fırın tepsisinin üzerine yağlı kağıt serip ekmek dilimlerini sıralayalım.
- Her bir dilimin üzerine bıçağın ucu ile bir miktar tereyağı sürün. Ben tereyağı yerine Zeytinyağlı Becel kullandım, siz nasıl tercih ederseniz o şekilde yapabilirsiniz.
-Bir kase içerisinde ezilmiş sarımsak, kekik ve zeytin yağını karıştırın. Ekmek dilimlerinin üzerine bu karışımdan sürün.
- Fırının sadece üst kısmını 200 radde ısıtın. Ekmekler altın rengini alıp, sarımsağın kokusu çıkıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun
Alıntıdır.
Alıntı ile Cevapla