Zayıflama Çayı Nasıl Hazırlanır
Zayıflama Çayı Nasıl Hazırlanır Bitkisel çay nasıl demleyeceğiz Zayıflama bitkisel çayların doğru demlenmesi çok önemlidir. Eğer bir hazır poşet bile alıyorsanız onuda doğru demleyin.Bitkisel çay için kullanılar kaynak suyun derecesi 80 geçmemesi gerekir. 80den çok olursa bitkisel çaydaki faydalı vitaminler vemineraller yok olur. Bunu unutmayın. Çoğu çaylar 20 dakika demlenir. Çünkü çoğu vakit bitkinin yaprakları kara çaydan dahakalın olur. Örnek- funda çayı.Bitkisel çayı demlerken bardak olsada üstü kapatın. Küçük bir tabak ile ve dahada iyi üstüne pak bir havlu ile.Zayıflama bitkisel çaylar kesinikle ve kesinikle şekersiz içilir! Zayıflama çayı hazırlarken bitkinin her yerini kullanabilirsiniz. Yani yaprak yeşil tarafı ve çiçekleri. Örnek papatya çayın çiçekleri aslında kullanılmaz derler ama herkes kullanıyor yani onun bir zararı yoktur.
|