Bu besinlerle daha hızlı yağ yakabilirsiniz
Bu besinlerle daha hızlı yağ yakabilirsiniz Hayır her yediğiniz size sadece kalori olarak art dönmüyor. Eğer doğru beslenirseniz aş keyfini tamamen aleyhinize çevirebilirsiniz. Bazı meyve ve sebzeler içlerindeki maddelerle yediklerinizin süzgeçten geçişine yardımcı oluyor hatta ödemlerinizi atıyor. Egzersizleri bu besinlerle destekleyin. Ananas Ananastaki bazı enzimler balık ve kırmızı etteki proteinin daha basit parçalanmasına yardımcı oluyor. Böylece protein hücreler içinde daha basit emilebiliyor; vücut bu proteinlerden daha çok fayda sağlıyor. Elma Elmanın sağlığımıza pek çok faydası olduğunu artık herkes biliyor. Bu faydalardan biri de kilo vermenize yardımcı olması... Peki bunu nasıl yapıyor? Elmanın içindeki pektin maddesi uzun süre tok kalmanızı sağla***** lüzumsuz atıştırmaların önüne geçmenizi sağlıyor Enginar Enginarda bulunan 'cynarin' isimli madde vücuttaki toksinlerin atılımını sağlıyor. Karaciğer dostu olarak bilinen bu sebze bol magnezyum içeriyor ve yağ yakımını hızlandırıyor. Fasulye Yağ oranı düşük ve protein açısından varlıklı fasulyenin her türü zayıflamak isteyenlerin listesinde mutlaka bulunmalıdır. Tok tuttuğu için atıştırmayı önleyen fasulye kolesterolü düzenler ve metabolizmanın hızlı çalışmasına yardımcı olur. Kırmızı acı biber Bibere acı tadı veren 'capsalcin' maddesi metabolizmayı hızlandırır vücut ısısını arttırır. Vücut yükselen ısıyı düşürmek için ekstra enerjiye ihtiyaç duyar ve böylece yağ yakımını kolaylaştırır. Zerdeçal da vücutta kırmızı bibere eş bir tesir yaratır. Rezene Çok güçlü bir aromaya sahip bu bitkinin içindeki uçucu yağlar metabolizmayı hızlandırıyor. Enzim oluşumunu arttırıyor ve yağların vücutta depolanmasını önlüyor. Tavuk eti Derisinden ayrılan ak tavuk eti protein açısından varlıklı yağ açısından ise son radde fakirdir. Tavuğun yanı sıra piliç devekuşu ve hindi de aynı özelliğe sahiptir. Bu gıdalar varlıklı birer protein kaynağı olarak cildin yağ dokusunu güçlendirir. Yaban mersini C vitamini bombası yabanmersini aynı zamanda güçlü bir antioksidandır. Ona koyu rengini veren madde serbest radikalleri yok ederektoksinlerin dışarı atılmasını sağlar.
|