Forumbulteni.Com     forum  

Geri Git   Forumbulteni.Com > >
Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 11.Nisan.2019, 21:07
Merve Merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 14.Ocak.2019
Mesajlar: 303
Standart pennette all arabiata

Gereçler:
Yarim paket makarna
tuz Bir buyuk bas sogan
Iki- uc dis sarimsak
Uc adet etli domates(sulu olmasi cok onemli)
Yarim cay bardagi zeytin yagi
Bir corba kasigi kirmizi pul biber
Parmesan peynir
Yapılışı:
Derin bir kabta su kaynatin.icine tuzunu ek edin ve yaklasik 8 dakika kaynatin.Makarna haslanirken bir tencere yada derin bir tavaya zeytin yagi ,sogan sarimsak ,pul biber ek edilir.soganlar pembelestikten sonra kup kup dogranmis kabuksuz domatesler ek edilir.soyle bi karistirilir makarnanin suyundan bir kepce ek edin ve kisik ateste yaklasik 5 dakika fokurdatin.haslanmis makarnayi suzup bu sosla karistirin 2-3 dakika kisik ateste karistirarak sosla iyice harmanlanmasini saglayin.servis tabagina alip uzerine rendelenmis parmesan peynirini ek edin.AFIYET OLSUN
Servis Önerileri:
Parmesan pyneri buyuk marketlerde bulabilirsiniz.Italyan mutfaginda cok onemli bir yeri vardir.Makarnayi parmesansizda sunabilirsiniz,fakat parmesanla inanilmaz bir lezzet bulacaksiniz..
Püf Noktaları (İnce Ayrıntılar):
Turk mutfagi kadar makarnayi bu kadar haslayan hic bi mutfak yok,8 dakikadan çok haslanmamali ve haslandiktan sonra soguk sudan gecirilmemeli butun lezzetini yok eder. sosu yapmaya baslarken ,bir taraftanda makarnayi haslayin,haslanir haslanmaz sosa ek edin disarida bekletip makarnanin birbirine yapismasina ruhsat vermeyin.pennette all arabiata
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
arabiata, pennette


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:09.


mersin escort alanya eskort