![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
MALZEMELER
500 gr Hindi, alt but 4 tane patates 2 tane havuç 5-6 tane arpacık soğanı 6-8 tane mantar 1 tane biber 1 aş kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı soya sosu 200 gr krema tuz, karabiber, kimyon, köri HAZIRLANIŞI Patates ve havucu kuşbaşı halinde doğrayın, soğanları soyun, mantarları dörde bölün. Yağı tencerede kızdırın. Hindi buttan doğradığınız parçaları yağda soteleyin. Havuç, mantar, patates ve soğanı ekleyin. Birkaç dakika çevirdikten sonra tuz, karabiber, kimyon, soya sosu ve köriyi ek edin. Üzerini örtecek kadar su ekleyip pişirin. Ateşten aldıktan sonra üzerine kremayı ekleyip derhal servis yapın. AFIYET OLSUN! |
![]() |
Etiketler |
hindisultan |
|
|