![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
Elektrikli tencere fonksiyonu : 800 g ak etli balık , 300 g kabak , 300 g havuç , 300 g şalgam , 1 demet taze soğan , 200 ml ak şarap , 200 ml balık suyu , 2 çorba kaşığı köri , 1 çorba kaşığı sıvı yağ , tuz ve karabibe
Balıkları ayıklayın, yıkayıp kurulayın ve 8 eşit parçaya bölün. Kabak, havuç ve şalgamları ince şeritler halinde doğrayın. Taze soğanları ayıklayıp doğrayın. Yağı Astucio'da konum 3'te ısıtın. Balık parçalarını aynı ısıda kızartın. Sebzeleri ve soğanları da Astucio'da kızartın ve bunlara ak şarabı, balık suyunu ve köriyi ek edin. Yaklaşık 35 dakika konum 2'de pişirdikten sonra balıkları ekleyin. Tuz ve biberini koyun ve konum 2'de 20 dakika daha pişirin. Hemen servis yapın. |