Tavuk Fajita Tarifi MalzemelerPiliç Göğüs 200 GrSıvı yag 15 GrPaprika biber 120 GrTuz 5 GrKuru Soğan 1 adetSOSU

emuglas sos 1 kepçeSivri Biber 1 adetMeksika fasulyesi 30 GrDomates 1 adetKırmızı pul biber 5 GrTereyagı 20 Gr TarifPiliç göğüslerinin yağ ve derilerini temizleyip sıvı yağ kırmızı toz biber ekip bekletinPaprikaların çekirdeklerini çıkarıp ince uzun doğrayın soganı piyazlık doğrayıp az tuz atıp bekletin sivri biberi domatesi soyup dograyın.PİŞİRMETavaya tereyağı koyup eritin soğanları ek edip kavurun paprika biberleri sivri biberi ve Meksika fasulyesini ek edip 1 kepçe su koyup kaynatın suyunu çekeceğine yakın Kırmızı pul biber ve tuzunu ek edip önceden ısıttığınız fajıta tabağına boşaltın*piliç gögüsü ızgarada pişirseniz çok lezzetli olacaktır isterseniz tavada da pişirebilirsiniz.Izgarada pişirdiğiniz etleri altı parçaya bölünüz.bir kepçe demiglas sosla kaynatıp Fajıta tabağının üzerine dizerek önceden hazırladığınız fajıta garnitürü ile servis edebilirsiniz.