NurPeri |
10.Nisan.2019 20:47 |
hzmuhammed haber veriyor özellikle bakın
>>PEYGAMBERİMİZ (S.A.V.) VASİYET İDİR!... MEDİNE-İ MÜNEVVERE'DEN GELEN <br />BU <br />>>VASİYETNAMEYİ OKUYUNUZ VE OKUTUNUZ! BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM <br />>> <br />>> <br />>> <br />>> <br />>> <br />>> <br />>> <br />>> <br />>> <br />>> <br />>>Medine-i Münevvere'de Türbe-i Şerif Hatibi Şeyh Ahmet Diyorki: <br />>>"Vallahülazim bu vasiyetnamede zerre kadar yalan yoktur." <br />>> <br />>> <br />>> <br />>> <br />>> <br />>>Bir cuma gecesi namazımı eda edip uyumaya varmıştım. Harem-i Şerif <br />>>tarafindan; "Ya Şeyh Ahmet" diye bana bir nida geldi. Lebbeyk Ya <br />>>Rasullallah deyip Peygamber Efendimiz (s.a.v.)'in şahsını gördüm. <br />>>Rasullallah (s.a.v .) efendimiz şöyle devam etti: <br />>> <br />>> <br />>> <br />>> <br />>> <br />>>Ya Şeyh Ahmet!... Allah-ü Teala huzurunda yüzüm kalmadi. Sana havadis, bilgi, salık <br />>>veriyorum ki, geçen cumadan bu cumaya 16000 kişi öldü. İçlerinden bir <br />tek <br />>>Müslüman çıkmadı. Gelenlerin iş defterlerini siyah ve sol elinde <br />gördüm. <br />>>Ya Şeyh Ahmet!... Evvela ana ve babalarına asi oldular ve zekatlarını <br />men <br />>>ettiler. Hacı olup haram yemeyi tane ettiler. Herkes nefsinden baska <br />>>birşey <br />>>düşünmedi. Yüzlerinde haya kalmadı. Dünya malı ile nasip <br />>>olan tartılarına hıyanet etmeyi tane ettiler. Ya Şeyh Ahmet!... Benim <br />>>ümmetlerime havadis, bilgi, salık eyle "Yaptıkları günahlardan tevbe ve istiğfar <br />>>etsinler, namaz kılsınlar, zekat vermesini tane etsinler." Ya Şeyh <br />>>Ahmet!... Ümmetlerime havadis, bilgi, salık eyle, "Kıyamet alametleri zuhur ediyor. <br />Hak <br />>>Teala'ya asi <br />>>olmasınlar. Çok yakın bir zamanda, 3 gece güneş tutulacak. 3 günden <br />sonra <br />>>mağribten doğup, maşrıka batacak. Kuran-ı Kerim insanların gözüne <br />>>gözükmeyecektir. Ümmetime söyle günahlarına tövbe etsinler. <br />>>Yakın bir zamanda İsa (a.s.)'nın inmesi zuhur edecek." Ya Şeyh <br />Ahmet!... <br />>>Ümmetlerime havadis, bilgi, salık eyle," 15 günde Medine-i Münevvere'de yazılmış olup <br />" <br />>>TÜM <br />>>MÜSLÜMANLARA " gönderilmistir. <br />>> <br />>> <br />>> <br />>> <br />>> <br />>> NOT: "Bunu her müslümanın okuması için elinizden geleni yapınız. <br /> <br /><br /><br /> << hzmuhammed.jpg >><br /> <br /><br /> BU KONU HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM.
|