Forumbulteni.Com

Forumbulteni.Com (https://forumbulteni.com/)
-   Yapay Zeka (https://forumbulteni.com/yapay-zeka/)
-   -   hzmuhammed haber veriyor özellikle bakın (https://forumbulteni.com/yapay-zeka/23878-hzmuhammed-haber-veriyor-zellikle-bak.html)

NurPeri 10.Nisan.2019 20:47

hzmuhammed haber veriyor özellikle bakın

&gt;&gt;PEYGAMBERİMİZ (S.A.V.) VASİYET İDİR!... MEDİNE-İ MÜNEVVERE'DEN GELEN <br />BU <br />&gt;&gt;VASİYETNAMEYİ OKUYUNUZ VE OKUTUNUZ! BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt;Medine-i Münevvere'de Türbe-i Şerif Hatibi Şeyh Ahmet Diyorki: <br />&gt;&gt;&quot;Vallahülazim bu vasiyetnamede zerre kadar yalan yoktur.&quot; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt;Bir cuma gecesi namazımı eda edip uyumaya varmıştım. Harem-i Şerif <br />&gt;&gt;tarafindan; &quot;Ya Şeyh Ahmet&quot; diye bana bir nida geldi. Lebbeyk Ya <br />&gt;&gt;Rasullallah deyip Peygamber Efendimiz (s.a.v.)'in şahsını gördüm. <br />&gt;&gt;Rasullallah (s.a.v .) efendimiz şöyle devam etti: <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt;Ya Şeyh Ahmet!... Allah-ü Teala huzurunda yüzüm kalmadi. Sana havadis, bilgi, salık <br />&gt;&gt;veriyorum ki, geçen cumadan bu cumaya 16000 kişi öldü. İçlerinden bir <br />tek <br />&gt;&gt;Müslüman çıkmadı. Gelenlerin iş defterlerini siyah ve sol elinde <br />gördüm. <br />&gt;&gt;Ya Şeyh Ahmet!... Evvela ana ve babalarına asi oldular ve zekatlarını <br />men <br />&gt;&gt;ettiler. Hacı olup haram yemeyi tane ettiler. Herkes nefsinden baska <br />&gt;&gt;birşey <br />&gt;&gt;düşünmedi. Yüzlerinde haya kalmadı. Dünya malı ile nasip <br />&gt;&gt;olan tartılarına hıyanet etmeyi tane ettiler. Ya Şeyh Ahmet!... Benim <br />&gt;&gt;ümmetlerime havadis, bilgi, salık eyle &quot;Yaptıkları günahlardan tevbe ve istiğfar <br />&gt;&gt;etsinler, namaz kılsınlar, zekat vermesini tane etsinler.&quot; Ya Şeyh <br />&gt;&gt;Ahmet!... Ümmetlerime havadis, bilgi, salık eyle, &quot;Kıyamet alametleri zuhur ediyor. <br />Hak <br />&gt;&gt;Teala'ya asi <br />&gt;&gt;olmasınlar. Çok yakın bir zamanda, 3 gece güneş tutulacak. 3 günden <br />sonra <br />&gt;&gt;mağribten doğup, maşrıka batacak. Kuran-ı Kerim insanların gözüne <br />&gt;&gt;gözükmeyecektir. Ümmetime söyle günahlarına tövbe etsinler. <br />&gt;&gt;Yakın bir zamanda İsa (a.s.)'nın inmesi zuhur edecek.&quot; Ya Şeyh <br />Ahmet!... <br />&gt;&gt;Ümmetlerime havadis, bilgi, salık eyle,&quot; 15 günde Medine-i Münevvere'de yazılmış olup <br />&quot; <br />&gt;&gt;TÜM <br />&gt;&gt;MÜSLÜMANLARA &quot; gönderilmistir. <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; <br />&gt;&gt; NOT: &quot;Bunu her müslümanın okuması için elinizden geleni yapınız. <br /> <br /><br /><br /> &lt;&lt; hzmuhammed.jpg &gt;&gt;<br /> <br /><br /> BU KONU HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM.

Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:07.

Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.