Teknotek |
13.Ocak.2019 20:56 |
Artık Facebookda Bir Türk Tasarımcı Yer Alıyor
Artık Facebook'da Bir Türk Tasarımcı Yer Alıyor<br /> <br />Hayallarinin peşinden koşan Rıza Selçuk SAYDAM, İki aka yerdenteklif aldı.<br /> <br /> <br /> <br />Çankaya sınırları içerisinde yer saha Üniversite’de Matematik-Bilgisayar Bölümü’nden mezun olan Rıza Selçuk Saydam,i Tasarımı ve Yazılımı bir araya getirerek kendisine farklı bir dünya oluşturan tasarım uzmanı. Bir çok işi yaptığınız ve bunların da kendisine ait olan web sitesi üzerinden yayınlayarak aka firmaların dikkatini çeken SAYDAM, En sonunu da aka iki firmadan öneri aldı. ABD’ye giderek beraberinde her iki firma için de yüz yüze yapmış olduğu görüşmeler de oldukça hayalini kurmuş olduğu Google’ın yerine Facebook’u tercih ettiğini açıkladı.Sözlerine ise şunları ekledi.<br /> <br />“Google'dan gelen öneri ilk bakışta mükemmeldi ama 'teknoloji geliştikçe nasıl gelişeceğim, kendimi nasıl ilerleteceğim' sorularına tam yanıt bulamadım. Bana hususi bütçe vereceklerini ve dilediğim kursa gidebileceğimi belirttiler. Facebook ise 'Biz senin iyi olduğunu görüyoruz, daha iyi olmanı istiyoruz' teklifiyle yaklaştı. Bu da bana daha cazip geldi. Hayalimdeki Google'da çalışma imkanına ulaştım ancak bu kez ben kabul etmedim, geleceğim için Facebook'u seçtim.”<br /> <br /> <br />Teknoloji Haberleri - Yazılım
|