Merve |
11.Nisan.2019 20:54 |
deneyin bakalımmmmmm
<br /> selam kanka dostları size çok beyendiğim bir tarifi vermek isdedimmm<br /><br />malzemeler:<br /><br />4 patlıcan <br />500 gr kuşbaşı et(yağsız)<br />1 bardak sıvı yağ<br />1 adetyeşil biber<br />1 soğan<br />2 tane domates<br />tuz<br />karabiber <br />kekik<br />kimyon<br /><br />yapılışı:<br />4 patlıcanı uzunlamasına dilimledikden sonra kızartınız.başka bir tencerede de sğanı , biberi ve kuşbaşı ete tuz, karabiber ,kekik ve kimyonu da ekleyin sote yapınız. patlıcanları bir tabağa alın ve tepsinin üzerine 1 dilim koyun bu dilimle artı olacak şekilde 1 tanede daha dilim yerleşdirin ortasına hazırladığımız sote yi koyun ve üzerine (domatesleri halka halka doğrayın) domateside koyun ve bohçaları kapatın ve fırında biraz su ekleyerek 10 dk pişirin isterseniz domatesin üstüne kirdan koyarak açılmasını onleye bilirsiniz afiyet olsun
|