![]() |
Kestaneli Pilav
MALZEMELER<br />250 gr kestane<br />4 su bardağı su<br />tavuk veya etsuyu<br />2 su bardağı pirinç<br />iki çorba kaşığı tereyağ<br />tuz<br /><br />HAZIRLANIŞI<br />Kestaneleri dağılmayacak kadar haşlayın. iç ve dış kabuklarını soyup fındık iriliğinde doğrayın. İki su bardağı bardak pirinç, dört su bardağı su ve tuzla bir pilav hazırlayın. Pilav suyunu çekince doğranmış kestaneleri katıp, beraberce demlendirin. Biraz kanştırıp, servis yapın.
|
Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:59. |
Search Engine Optimisation provided by
DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.