Merve |
11.Nisan.2019 21:00 |
Zeytinyağlı Portakallı Kereviz
Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (8 Kişilik)<br /> <br />Malzemeler:<br /> <br />1 Kilo kereviz <br />1 Adet portakalın suyu <br />1 Adet kesme şeker <br />2 Adet soğan <br />1 Adet havuç <br />1 Çay bardağı zeytinyağı <br />Yarım demet dereotu <br />Tuz <br /> <br />Hazırlanışı:<br /> <br />Kerevizleri soyduktan sonra halka halka doğrayıp, yıkayın. <br />Soğanları ve havuçları da halka halka doğrayın. <br />Kerevizleri tencereye dizin. <br />Ortalarına havuçları ve soğanları yerleştirin. <br />Üstüne zeytinyağını gezdirin. <br />Şekeri, tuzu ve portakal suyunu da ekleyerek kısık ateşte 20 dakika pişirin. <br />Soğuduktan sonra servis tabağına alın ve soğuk olarak servis yapın.<br /><br />Afiyet olsun...
|