Merve |
11.Nisan.2019 21:23 |
Dengeli Beslenme Kuralları
<b>DENGELİ BESELENME KURALLARI </b><br /><b>yıyeceklerınızı haftalık olarak pılanlayın böylece alışveriş yaparken abur cuburalmaktan vaz geçebilirsiniz.asla süper markete aç olarak gitmeyin. eğer insanlar alışverişe tok karnı giderlerse böylece gıda değeri daha yüksek yıyecekler alıorlar. </b><br /><b>birgünlük tutun</b>. <b>hem ne yediğinizi hemde ruh halınızı kaydedın.eğer istemediğiniz haldse aş yıyorsanız bir dakıka sonra kendizi denetim altına alabılırsınz</b><br /><b>iradeyı kullanmak, dakıkalarla başlar,saatlık, günlük. haftalık...süreleerle devam eder. daıma gerıye dönup kendınızı denetim edin</b><br /><b>yeryüzündeki hiç bir yıyecek sizizn kendınızı zayıf hissetmeniz kadar lezzetli değildr</b><br /><b>doğru seçimlere yapmalı ve her an şu soruyu kendımıze sormalıyız;buna ihtiyacım varmı. gerçekten bunu yemeği istiyormuyum;</b><br /><b>eğer aş aş istemıyorsanız aş yıyebıleceğiniz bir yere gitmeyın</b><br /><b>eğer açık büfeile yüz yüzeseniz derhal tabağınızız salatalarla doldurunikinci kez gittiğinizde kendın ızız tok hissedeceksiniz ve daha çok denetim edebıleceksınız..</b><br /><b>herzaman ölçülü oun porsıyonlarınız küçük olsun</b><br /><br /><b>bol sebze , az yağ, bardak bardak su...</b><br /><br /><b>yemeğe başlamadan önce bir bardak su için ve bu sırada düşünün '' şu anda aş yıyorum ve hedeflediğim kilolarımdan uzaklaşıyorum'' kendı kendınızle yapacağınız tartışmalar işe yarayacak</b>
|