Merve |
11.Nisan.2019 21:35 |
Yılbaşı Kurabiyeleri
<b> <br />Malzemeler,<br /></b><br /><b>1 Adet yumurta </b><b>1 Su bardağı pudra şekeri </b><b>1 Paket yumuşak margarin </b><b>1 Paket kabartma tozu </b><b>1 Paket gurme vanilya </b><b>Yeterince un </b><b>Süslemek İçin,<br /></b><br /><b>Çeşitli renklerde glazür </b><b>Pasta süsü </b><b>Hindistan cevizi </b><b>Yarım paket bitter çikolata (benmari usulü eritilmiş) </b><b>Hazırlanışı,<br /></b><br /><b>Hamuru için lüzumlu malzemeleri yoğurma kabına alıp karıştırın. </b><b>Ele yapışmayacak yumuşak bir hamur elde edene kadar un ekleyin. </b><b>Tüm malzemeler özleşene kadar yoğurun. </b><b>Hamuru 15 dakika dinlendirin. </b><b>Dinlenen hamurdan koz büyüklüğünde parçalar koparın. </b><b>Kurabiye kalıpları ya da istediğiniz biçimde şekil verin. </b><b>180 derecelik fırında 20-25 dakika üzerleri hafif kızarıncaya kadar pişirin. </b><b>Soğuduktan sonra düş gücünüze göre istediğiniz süslemeleri yaparak servis yapın. </b><b>Afiyet Olsun<br /></b>
|