Merve |
11.Nisan.2019 21:39 |
Maydonozlu Et
<b>Maydonozlu Et<br /><br /><br /><br />Malzemeler<br />500 gr Kusbasi Et<br />1 Çorba Kasigi Tereyagi<br />1 Adet Sogan<br />1/2 Demet Maydanoz<br />1/2 Su Bardagi Süt<br />1 Su Bardagi Misir<br />Tuz Karabiber<br /><br />Yemegin Yapilisi<br />Eti sirkeli suda iyice yumusayana kadar haslayin. Tereyagini eritin. Sogani yemeklik dograyip yagda kavurun. Haslanmis etleri de ek edip 1-2 kez çevirin. Tencereyi ocaktan alin.<br />Maydanozlari yikayin. Yarim su bardagi sütle robottan geçirin. Etle karistirin. Firin tepsisine alin. Misiri ek edin. Önceden isitilmis 200 dereceli firinda 5 dakika bekletin. Sicak olarak servis yapin.</b>
|