Forumbulteni.Com     forum  

Geri Git   Forumbulteni.Com > >
Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 13.Ocak.2019, 20:27
ZepLin ZepLin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 13.Ocak.2019
Mesajlar: 864
Standart Selçuk gibi gidebilir ama

Selçuk gibi gidebilir ama...




Trabzonspor'da UEFA Avrupa Ligi'nde Rabotnicki maçı öncesinde patlak veren Onur Kıvrak krizi ile ilgili Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kaptan Onur Kıvrak ile yaşanan sorunu anlattı. TRT Spor'da açıklamalarda bulunan Başkan Hacıosmanoğlu, bordo-mavililerin vatan dışı kampında Onur Kıvrak ile sportif direktör Süleyman Hurma arasında yaşanan olayları anlattı.

Kampta yaşanan olayları açıklayan Hacıosmanoğlu, "Milosevski'yi ziyarete gidiyorduk. İki kaptanla birlikte gidelim dedik. Konsolos da yanımızda. 3 otomobil var. Bir ben, biri hoca ve Süleyman Hurma, diğeri de oyuncuların bineceği. Yanlışlıkla Süleyman Hurma ve hocanın arabaya oturuyorlar. Süleyman Hurma da onlara minibüse geçin diyor, rahat oturun diyor. Bu noktadan sonra olaylar yaşanıyor. Benim 3-5 metre yanımda yaşandı. Ben yürüyerek giderim, mühim değil. Bir takımın kaptanısın, benim de sevdiğim kardeşim olarak gördüğüm birisi. Orada çıkar gidersiniz arabaya. Kalkıp da sportif direktöre; 'Bu takımın kaptanıyım, çocuk değilim. Bir o arabaya, bir bu arabaya bindiriyorsunuz. Oyunculara saygı duyun deyip' arabanın kapısını çarpacaksın. Koltukları tekmeleyeceksin. Sportif direktöre el sallayıp 'Sen kimsin seninle sonra görüşeceğiz' diyeceksin. Ben orada görmeme rağmen gitmedim, ters bir vaziyet olmasın diye. Bunlar yaşandı geçti" dedi.

"İÇERİDEKİ HAİNLERLE MÜCADELE EDİYORUZ"
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yaşanan krizle ilgili olarak ilk kez konuştu ve şunları aktrardı; "Bir gerçek var ki tek değer var o da Trabzonspor. Bu kulüpten çok başkanlar, çok oyuncular geldi geçti. Baki olan sadece Trabzonspor'dur. Zor şartlarda bile bizim 1-2 ay burada dayanabileceğimizi söylüyorlardı. Trabzonspor bitmiş bir kulüptü. Hem içerde hem dışarda hainlerle mücadele ediyoruz."

"BIRAKMA NOKTASINA GELDİM"
Basında yer saha istifa konularına da değinen Hacıosmanoğlu şunları söyledi;

"Trabzonspor'un zayıf noktası neresi var, nerden vurabiliriz diye açık kolluyorlar. Bırakma noktasına geldim, bırakmayı da düşündüm. Bizim hayatımız savaşla geçti. Bunlarla kamçılanıyoruz. Biz şimdi daha çok kamçılandık. Devrimler sancılı olur. Trabzonspor'un devrime ihtiyacı var. Trabzonspor için gereken yerlere nokta transferleri yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bir takımın en mühim mevkisi olan kalesindeki kalecisini takım sebep dışlasın. Olabilir mi böyle bir şey? Bu takımın en aka fedakarlığını yapan da taraftardır. Herkes gider, sadece kalan taraftardır. Bir takımda, bir kulüpte bir tertip varsa. Herkes bu düzene uymak zorundadır. Bizim hedefimiz nedir? Trabzonspor'un menfaatini korumak. Onur'u satarak transfere kaynak yaratacaklar diyorlar. Kulübe başka türlü gelir sağlayamıyorsanız zaten bırakın"

"SELÇUK GİBİ GİDEBİLİR AMA..."
"Hacıosmanoğlu, Üsküp'te yaşanan kriz ve Onur Kıvrak'ın akıbitiyle ilgili olarak ise şunları dile getirdi;

"Arabanın kapısını çarpacaksın, Başkan'ın olduğu yerde Sportif Direktör'e el kol yapıp 'Sen kimsin?' diyeceksin. Onur'a özür dilesin mevzu, bahis kapansın diye mesaj yollatıyorum. 'O kim ki ondan özür dileyeceğim' diyor. Onur alana gidiyor, taraftar karşılıyor ve o taraftar benim ölmüş hacı anama küfrediyor. Senden tek bir şey istedim. Yaptığım hatadan dolayı özür diliyorum diyeceksin, bu kadar. Bu kulübün içindeki hiyerarşiye herkes uyacak. Hata yapan da bedelini ödeyecek. Bu bir savaş ve Yüce Allah bu savaştan Trabzonspor'un galip çıkmasını nasip etsin. Ben başkan olduğum sürece Onur'u satmayacağız. Selçuk gibi gidebilir ama biz satmayacağız. Özel tayyare İzmir'de saat 2'den beri hala Onur'un binmesini bekliyor. Özür dilemek erdemdir. Köprünün altındaki şarapçıya ayağım takılsa yanına oturup saatlerce gönlünü almaya çalışırım. Taraftarı arkana alıp, bu kulüpte ben varım demek saygısızlıktır."


ntvspor
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
ama, gibi, gidebilir, selçuk


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:21.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.
ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort ankara escort eryaman escort kızılay escort escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih
escort bayan mersin escort alanya eskort