![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
MALZEMELER
1 kilo biftek 2 diş sarımsak Az tuz ve karabiber 1 tatlı kaşığı kekik 2 tane domates 1 kutu mantar 1 paket dilim çedar 2 aş kaşığı tereyağı Yarım limon suyu HAZIRLANIŞI Sarımsak hafifçe dövülür. Tuz, karabiber ve sarımsak karıştırılarak herbir et bu karışımla hafifçe ovulur. Etler tek tek folyo kağıdına konulur. Herbirinin üzerine halka olarak dilimlenmiş domates, kekik, limonlu suda 1-2 taşım kaynatılıp suyu süzüldükten sonra ince kıyılmış mantar, birer dilim çedar ve fındık kadar tereyağı konulup herbir folyonun ağzı kapatılıp paket haline getirilerek 180 radde fırında 40 dakika kadar pişirilir. AFIYET OLSUN! |