![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
MALZEMELER
* 5 tane kemiksiz tavuk göğüsü * 1 baş kuru soğan * 6 diş sarımsak * 1 fincan zeytinyağ * Tuz, karabiber, köfte baharı * 2 dilim ekmek (bayat) HAZIRLANIŞI Eğer evinizde varsa bir Rondo da tavuk göğüsleri kıyma haline getirilir. Daha sonra sırasıyla bayat 2 dilim ekmek de rondo da karıştırılır. İçine rendelenmiş soğan vede sarmısaklar da ek edilir. Tuz, baharat ve de karabiber ek edilir. 1 Fincan zeytinyağı da ek edilir ve bütün karışım Rondoda iyice karıştırıldıkdan sonra köfte haline getirilir ve dinlendirildikden sonra teflon tavada çok az (yapışmayacak kadar) yağ ile kızartırılır. Yanında da parmak patates ile afiyetle yenilir... |