Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt 11.Nisan.2019, 21:05
Merve Merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 14.Ocak.2019
Mesajlar: 303
Standart ZeytİnyaĞli Barbunya

ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA ( 6 kişilik )
Malzemeler :
1/2 kg. taze barbunya
1 tane soğan
1 tane havuç
1 tane patates
1 tane domates
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay bardağı zeytinyağı
Maydanoz
Tuz

Hazırlanışı :
Ayıklanmış barbunyaları tencerede 20 dakika kaynatıp, suyunu süzün. Başka bir tencereye zeytinyağını koyun, küçük küçük doğranmış soğan ve sarımsakları yağda kavurun. Küp küp doğranmış havuç, patates ve doğranmış domatesleri ek edin. Barbunyaları da ekleyin. Bir buçuk su bardağı suyu, tuzu ve şekeri koyup sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis tabağına alıp, üzerine doğranmış maydanoz serpin.
Alıntı ile Cevapla