Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt 11.Nisan.2019, 21:25
Merve Merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 14.Ocak.2019
Mesajlar: 303
Standart Portakalli PİlİÇ GÖĞsÜ Tarİfİ

4 tane ince piliç göğsü
yarım su bardağı un
2 çorba kaşığı tereyağı
4-5 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı portakal suyu
biberiye otu
tuz
Yapılışı Göğüs etlerini yıkayıp kağıt havlu veya bez ile suyunu alın. Diğer yandan un, tuz ve karabiberi karıştırın.

Etleri bu karışıma bulayın. Zeytinyağı ve tereyağını bir tavaya koyup kızdırın. Etleri kızartın ve üzerlerine biberiye otu serpin. Piliç göğsünü servis tabağına alın. Portakal suyu üzerinde gezdirin. Servis yapın.
Alıntı ile Cevapla