Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt 11.Nisan.2019, 21:25
Merve Merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 14.Ocak.2019
Mesajlar: 303
Standart Mantarli Tavuk Sarma Tarİfİ

4 tane kemiksiz tavukgöğsü
100 gr konserve mantar
100 gr kaşar peyniri
3 diş sarımsak
1 su bardağı galeta unu
karabiber
sıvı yağ
tuz
maydanoz
Yapılışı Tavukgöğüslerini tam olarak ikiye ayırmadan ortasından enine kesin. Tuz ve karabiber serpin.

Mantarları ince, kaşar peynirini küçük küp şeklinde doğrayın. Galeta ununu, maydanoz ve sarımsağı robotta iyice çekin. Geniş bir tabağa alın.

Tavukların içini mantar ve kaşar peyniri ile doldurun. Yan kenarlarını hafifçe kapatıp, tomar şeklinde sarın. Mantarlı tavuk sarmaları galeta unlu karışıma bulayın.

Tavaya biraz sıvıyağ koyup kızdırın. Tavukların iki tarafı da altın sarısı rengini alıncaya kadar kızartın. Mantarlı tavuk sarmayı yanında istediğiniz bir garnitür ile servis yapın.
Alıntı ile Cevapla