![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
4 tane kemiksiz tavukgöğsü
100 gr konserve mantar 100 gr kaşar peyniri 3 diş sarımsak 1 su bardağı galeta unu karabiber sıvı yağ tuz maydanoz Yapılışı Tavukgöğüslerini tam olarak ikiye ayırmadan ortasından enine kesin. Tuz ve karabiber serpin. Mantarları ince, kaşar peynirini küçük küp şeklinde doğrayın. Galeta ununu, maydanoz ve sarımsağı robotta iyice çekin. Geniş bir tabağa alın. Tavukların içini mantar ve kaşar peyniri ile doldurun. Yan kenarlarını hafifçe kapatıp, tomar şeklinde sarın. Mantarlı tavuk sarmaları galeta unlu karışıma bulayın. Tavaya biraz sıvıyağ koyup kızdırın. Tavukların iki tarafı da altın sarısı rengini alıncaya kadar kızartın. Mantarlı tavuk sarmayı yanında istediğiniz bir garnitür ile servis yapın. |