Keçi Peyniri ve Domatesli Milföy
Tarif Malzemeleri4 tane milföy (çözdürülmüş ve açılmış)1 çorba kaşığı hardal15 tane cherry domates (ortadan ikiye kesilmiş)1 su bardağı ufalanmış keçi peyniri1 çorba kaşığı biberiye (kıyılmış)1 çorba kaşığı nane (kabaca doğranmış)1 çay kaşığı kekik3 çorba kaşığı zeytinyağı Tarifin HazırlanışıTart kalıbı yağlayın ve açılmış hamuru yayın.Önceden 170 derecede ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirin.Hamuru fırından alın ve oda sıcaklığında soğutun.Soğuyan hamurun üzerine hardal ve otları yayın.Onun üstüne domates ve peyniri ek ederek 5 dakika fırında pişirerek servis edin. alıntı
|