Forumbulteni.Com     forum  

Geri Git   Forumbulteni.Com > > >
Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 14.Ocak.2019, 04:39
Lucas Lucas isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 14.Ocak.2019
Mesajlar: 936
Standart Kpss İçin 10 İpucu

Kpss İçin 10 İpucu KPSS İÇİN 10 İPUCU Memur olma hayalleri kuran milyonlarca kişi, yarın yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı'nda ter dökecek. Uzmanlar, sınav öncesinde ve sınav anında adayların işine yarayacak ve başarını artıracak 10 faktörü açıkladı. Devlette işe başlamanın ilk basamağı olan KPSS sınavının ilki yarın gerçekleştirilecek. Tüm adayların sınav öncesi ve sonrasında dikkat etmesi gereken konular hakkında bilgi veren Kişisel Gelişim Uzmanı Erkut Ergenç, adaylara zorlu yarışta avantajlı kılacak ipuçlarını açıkladı. Adayları sınav öncesinde dikkat etmesi gereken noktalar konusunda uyaran Ergenç, şu bilgileri verdi: *Memur adaylarının sınavdan bir gün önce uykularını iyi almaları gerekiyor. Sınav sabahına uykusunu almış ve zinde bir şekilde uyanmaları sınav anında dinç olmaları açısından çok önemli. *Sınav sabahı hafif bir kahvaltı yapmalarını öneriyoruz. Ağır ve yağlı besinlerin yer aldığı bir kahvaltı, sınav sırasında uyku hali oluşturabilir. *Adaylar sınavdan bir gün önce mutlaka meteoroloji raporuna bakmalıdırlar. Hava durumuna uygun, rahat elbiseleri tercih etmelidirler. Sınav sırasında üşümek ya da sıcaktan bunalmak mümkün olabilir. *Sınavda yanlarında mutlaka su olmalı. Ancak alacakları suyu dökülme ihtimaline karşın, ayaklarının yanına koymalıdırlar. Tüm sınav evraklarının ıslanmasını istemeyiz. *Bir memur adayı olarak, sınavı olacağınız sıraya oturduğunuzda, sınava başlamadan bir kaç kere derin soluk alın ve gevşeyin. Soluk stres seviyesini azaltmak için birebirdir. *KPSS gibi önemli sınavlarda stres yönetimi çok önemlidir. Stresinizi orta düzeyde tutmaya çalışın. Sınav öncesinde, herkesin eşit şartlarda yarıştığını, sizin dışınızdaki tüm adayların da stres düzeyinin yüksek olduğunu düşünün ve rahatlayın. *Sınava en iyi bildiğiniz bölümden başlayın. Matematik ve Türkçe sorularının sınav sonucuna katkısı daha fazladır. Bu yüzden sınav sonunda vaktiniz kalırsa iki dersin sorularının üzerinden yine geçin. *Sınavı erken terk etmeyin. Zamanınızın tümünü kullanın. *Sınav sırasında sıkıldığınız ya da zorlandığınız anlarda bir kaç saniyeliğine de olsa kafanızı kaldırıp etrafınıza bakın. Dikkatinizi anlık olarak stres alanından uzaklaştırıp. yine yeni bir soruya konsantre olun. *Sınav sonuçlarını optik forma kodlarken, soruları tek tek veya sınav bittiğinde tümünü kodlama yöntemlerini tercih etmeyin. Her sayfa bittiğinde üçer veya dörder soruyu kodlayarak, sonuçları forma geçirin. Bu şekilde kaydırma riskiniz en aza inecektir.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
kpss, İçin, İpucu


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:26.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.
ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort ankara escort eryaman escort kızılay escort escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih
escort bayan mersin escort alanya eskort