Merve |
11.Nisan.2019 20:57 |
İstanbulun En İyileri
1. En iyi yabancı lokanta: Miyako, Swissotel, İstanbul <br />2. En iyi esnaf lokantası: Hacı Salih (Bu yıl 60 yaşında), İstanbul <br />3. En iyi lokanta sahibi/Aşçı: Vedat Başaran, Feriye Lokantası, İstanbul <br />4. En iyi deniz mahsülleri lokantası: Kalbur, Ankara <br />5. En iyi bar: RC Bar, Ritz Carlton, İstanbul <br />6. En iyi brunch: Four Seasons Hotel, İstanbul <br />7. En iyi executive lunch: Swissotel, İstanbul <br />8. En iyi kebapçı: Çağdaş, Gaziantep / Çavuş, Gaziantep <br />9. En iyi baklava: Zeki İnal, Gaziantep / Ömer Güllü, Gazianteğ <br />10. En iyi tüketici: Yeni şarap meraklıları nesli <br />11. En iyi catering: The Marmara, İstanbul <br />12. En iyi gelişme: Leyla Akçağlılar'ın mutfak hayatımıza dönüşü <br />13. En iyi mutfak kültürü yazısı: Boyanan Zeytinler, Bülent Yardımcı <br />14. En iyi kitap: Bir Ot Masalı, Tijen İnaltong <br />15. En iyi maitre d'hotel: Altan Emiroğlu, Hilton Oteli, İstanbul <br />16. En iyi aşçı: Aybek Şurdum, Divan, İstanbul <br />17. En iyi atmosfer / konum: Zeyrekhane, İstanbul <br />18. En iyi lokanta: Ömür boyu performansı ile Beyti Güler
|