![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
1. En iyi yabancı lokanta: Miyako, Swissotel, İstanbul
2. En iyi esnaf lokantası: Hacı Salih (Bu yıl 60 yaşında), İstanbul 3. En iyi lokanta sahibi/Aşçı: Vedat Başaran, Feriye Lokantası, İstanbul 4. En iyi deniz mahsülleri lokantası: Kalbur, Ankara 5. En iyi bar: RC Bar, Ritz Carlton, İstanbul 6. En iyi brunch: Four Seasons Hotel, İstanbul 7. En iyi executive lunch: Swissotel, İstanbul 8. En iyi kebapçı: Çağdaş, Gaziantep / Çavuş, Gaziantep 9. En iyi baklava: Zeki İnal, Gaziantep / Ömer Güllü, Gazianteğ 10. En iyi tüketici: Yeni şarap meraklıları nesli 11. En iyi catering: The Marmara, İstanbul 12. En iyi gelişme: Leyla Akçağlılar'ın mutfak hayatımıza dönüşü 13. En iyi mutfak kültürü yazısı: Boyanan Zeytinler, Bülent Yardımcı 14. En iyi kitap: Bir Ot Masalı, Tijen İnaltong 15. En iyi maitre d'hotel: Altan Emiroğlu, Hilton Oteli, İstanbul 16. En iyi aşçı: Aybek Şurdum, Divan, İstanbul 17. En iyi atmosfer / konum: Zeyrekhane, İstanbul 18. En iyi lokanta: Ömür boyu performansı ile Beyti Güler |