Merve |
11.Nisan.2019 21:33 |
Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin (2 Kişilik)
<b>MALZEMELER<br />2 tane güvercin göğüs<br />2 tane güvercin budu<br />Zeytinyağı<br />5 tane küp şeklinde kesilmiş kereviz ve havuç<br />10 tane porcini mantarı<br />3 çorba kaşığı demi glass sos<br />1 su bardağı kırmızı şarap<br />Taze kekik ve biberiye<br /><br /><br />HAZIRLANIŞI <br />Güvercin göğüs ve budunu teflon tavada pişirin. Sebzeleri ve mantarları zeytinyağında ayrı ayrı soteleyin. Üzerlerine demi glas sosu ve kırmızı şarabı bölerek ekleyin. 5 dakika kaynatın.<br />Sebzeleri ve mantarları tabağa koyduktan sonra üzerine güvercin etini yerleştirin. Taze kekik ve biberiyeyle süsleyerek servis yapın.<br /></b>
|