![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
MALZEMELER
2 tane güvercin göğüs 2 tane güvercin budu Zeytinyağı 5 tane küp şeklinde kesilmiş kereviz ve havuç 10 tane porcini mantarı 3 çorba kaşığı demi glass sos 1 su bardağı kırmızı şarap Taze kekik ve biberiye HAZIRLANIŞI Güvercin göğüs ve budunu teflon tavada pişirin. Sebzeleri ve mantarları zeytinyağında ayrı ayrı soteleyin. Üzerlerine demi glas sosu ve kırmızı şarabı bölerek ekleyin. 5 dakika kaynatın. Sebzeleri ve mantarları tabağa koyduktan sonra üzerine güvercin etini yerleştirin. Taze kekik ve biberiyeyle süsleyerek servis yapın. |
![]() |
Etiketler |
biberiyeli, güvercin, mantarlı, porcini, yabani |
|
|