Merve |
11.Nisan.2019 21:33 |
İncik Kebabı (4 Kişilik)
<b>İncik</b><b>Kebabı</b><b> (4 Kişilik) <br /><br /></b> <b>Malzemeler</b><br />4 Tane Kuzu İncik<br />1 Tane Kırmızıbiber<br />1 Tane Dolmalık Biber<br />1 Çay Kaşığı Salça<br />1 Tane Soğan<br />1 itre Su<br />1 Çay Kaşığı Tane Karabiber<br />1 Çay Kaşığı Rosemary<br />3 Tane Defne Yaprağı<br />1 Tatlı Kaşığı Tuz<br />4 Tane Patates<br />8 Tane Taze Fasulye<br /><br /><br /><b>Yemeğin Tarifi</b> <br />Kuzu incikleri temizlendikten sonra tencereye aktarın. Biberlerin çekirdek yataklarını çıkardıktan sonra iri parçalar halinde doğrayın ve etin üzerine ekleyin. Sulandırılmış 1 çay kaşığı domates salçasını ek edin.<br />Soğanın kabuklarını soyduktan sonra iri iri doğrayın. 1 litre suyu tencereye aktarın. Son olarak 1 çay kaşığı rosemary, 3 tane defne yaprağı ve 1 tatlı kaşığı tuzu tencereye aktarın. Etler yumuşayana dek pişirin. Önceden haşladığınız patates ve taze fasulyelerle beraber servis yapın.
|