![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]() Malzemeler: 6 dilim ekmek 2 aş kaşığı ketçap (veya 1/2 aş kaşığı domates salçası) 2 diş sarımsak 4 aş kaşığı zeytinyağı 2 su bardağı süt 2 tane yumurta 4 tane soyulmuş sosis 1 su bardağı rendelenmiş kaşar Hazırlanışı: Ekmekleri kenarları yüksek bir fırın kalıbına alın ve yan yana dizin. Ketçap ya da salçayı zeytinyağı ile karıştırıp içine sarımsak, yumurta ve sütü ekleyin. 2-3 dk. çırpıp sosu ekmeklere gezdirin. 10-15 dk. ekmeklerin kabarmasını bekleyin. Sosisleri halka halka kesip rendelenmiş kaşarla beraber ekmeklerin üzerine ek edin. 175' fırında kaşar peyniri eriyene kadar ekmeklerinizi pişirin. Afiyet olsun! Üzerine ketçap mayonez dökebilirsiniz |