Marilyn Monroe Projesinde Sona Yaklaşılıyor!
Geçen yıl çıkan haberlerde, Marilyn Monroe'nun hayatını anlatan 'My Week With Marilyn' isimli bir filmin çekileceğini ve başrolünü de Michelle Williams'ın canlandıracağı söyleniyordu. Ayrıca Monroe'nun hayatını anlatan Blonde isimli başka bir projede Naomi Watts'ın da ismi geçiyordu.
Yeni gelen haberlere bakılırsa, Colin Clark'ın günlüklerinden uyarlanan Michelle Williams'lı proje gerçekleşmek üzere. Laurence Olivier'nin The Prince and the Showgirl'ü çekerken filmde yardımcı yönetmenlik yapan Clark'ın günlüklerinden hareketle çekilecek filmde, Sir Laurence Olivier'yi, yenetekli oyuncu ve yönetmen Kenneth Branagh'ın (başka kim düşünülebilirdi ki) canlandırması düşünülüyor!
Michelle Williams ve Kenneth Branagh gibi iki yetenekli oyuncuyu kadrosunda barındıran filmin yönetmenliğini ise İngiliz televizyonlarının yakından tanıdığı Simon Curtis yapacak. Şu an için çekimlerin ne vakit başlanacağına dair bir bilgimiz yok, ama Branagh'ın şu sıralar Thor'la uğraştığı düşünülürse çekimlerin seneye sarkması ihtimal dahilinde.
|