![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
Malzemeler:
- 2 tane tavuk bonfile, - 1 tane kabak, - 1 tane havuç, - 2 tane patates, - 5 aş kaşığı konserve bezelye, - 1 tane soğan, - 2 diş sarmısak, - 1 tatlı kaşığı köri, - 2 aş kaşığı soya sosu, - 1 aş kaşığı fesleğen, - 3 aş kaşığı tereyağı, - Tuz. Yapılışı: Tavuklar ince şeritler halinde kıyılır. Kabak, havuç, patates ince ince kıyılır. Tereyağ tavada kızdırılır. Doğranmış soğan ve kıyılmış sarmısak kavrulur. Tavuklar ek edilir. Kavrulunca sebzeler katılır. 5 dakika kavrulup, soya sosu ve köri ek idilir. Üzerine fesleğen gezdirilip, servis yapılır. Afiyet olsun. |