Forumbulteni.Com     forum  

Geri Git   Forumbulteni.Com > >
Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 11.Nisan.2019, 21:07
Merve Merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 14.Ocak.2019
Mesajlar: 303
Standart Peperoni con Acciughe e Capperi yani Ançüezli ve Kaparili Közlenmiş Biber

Peperoni con Acciughe e Capperi yani Ançüezli ve Kaparili Közlenmiş Biber

malzemeler: 6 kişilik

* 6 kırmızı, 6 sarı renkli çan biber
* 3 tane sarmısak, ince ince doğranmış
* 1 çay bardağı kapari, tariş satıyor
* 105 gr. ançüez, tariş satıyor
* 1 avuç taze fesleğen ya da mercanköşk
* öğütülmüş tane karabiber
* sızma zeytinyağı

tarif:

1. Biberleri yıkayın ve bıçakla birkaç yerinden delin.
2. Elektrikli ızgarada, fırında ya da ocağın üzerinde bütün derisi kapkara olana kadar közleyin ve plastik bir torbaya koyup birkaç dakika bekleyin. Bu işlem derisinin çabuk soyulmasını sağlar.
3. Biberleri soyduktan sonra içini temizleyin ve ince bir şekilde dilimleyin.
4. Üzerine sarmısağı, kaparileri, ançüezi, fesleğeni, karabiberi ve sızma zeytinyağını ekleyin ve hepsi birbirini özümseyene kadar birkaç dakika bekleyin.
5. Ekmekleri dilimleyin ve ızgarada kızartın. Üzerine biberlerden koyarak servis yapın.

Ben tecrübe yaptığım için 2 tane biber kullandım ve diğer malzemeleri oranlı olarak azalttım.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
acciughe, capperi, con, peperoni, yani


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:32.


mersin escort alanya eskort