Forumbulteni.Com     forum  

Geri Git   Forumbulteni.Com > >
Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 11.Nisan.2019, 21:07
Merve Merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 14.Ocak.2019
Mesajlar: 303
Standart Böcek Mayonezli

Gereçler:
1 tane böcek ( Langust )
12 bardak su
3 aş kaşığı tuz
1/ 2 kahve fincanı sirke Mayonez: 2 tane yumurta
1,5 bardak asiti az zeytinyağı veya çiçek yağı
1 tane limon
Tuz-hardal
Yapılışı:
1. Böceği alacak büyüklükte bir tencereye su, tuz, sirke koyup kaynatın. Böceği kaynayan suya atın ve üzeri kapalı olarak pişirin. Böceğin boyunu ölçerek pişme süresini hesaplayın.
2. Böceği tencereden alın ve yüzükoyun yatırın. Kıvrılmış olan kuyruğunun düzelmesi için, üzerine bir ağırlık koyun.
3. Istakoz makasıyla alt kısmındaki kabukları keserek, içindeki eti bozmadan olduğu gibi çıkartın. Böceği bir servis tabağına alın. İçinden çıkan etleri dilim dilim keserek başından kuyruk tarafına kadar, üzerine yerleştirin.
4. Yukarıdaki verilen gereçlerle bir ölçü mayonez hazırlayın. Mayonezi salçalık içinde, böcekle beraber servis yapın.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
böcek, mayonezli


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:08.


mersin escort alanya eskort