![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
Malzemeler
Mutfak Zorluk 2 Süre 40 dk. Kaç Kişilik 6 Yöntem 1 Kilo şalgam 200 gr kıyma 1 Çay bardağı bulgur 1 Adet soğan 1 Çay bardağı sıvıyağ 1 Çorba kaşığı tereyağı 1 Çorba kaşığı salça Reyhan otu Tuz, karabiber Hazırlanışı * Kıymayı derin bir kaba alın. * Soğanı rendeleyip, kıymaya ek edin. * Bulgur, sıvıyağ, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. * Şalgamları soyup, 5 milim kalınlığında dilimleyin. * 10 Dakika kadar haşlayın. * Hazırladığınız harca elinizle köfte şekli verin, şalgam dilimlerinin arasına yerleştirin ve tencereye dizin. * Üzerine tereyağında kavrulmuş salçayı gezdirin ve su ek edin. * Şalgamları yumuşayana dek pişirin. * Üzerine reyhan otu ek edip, servis yapın. |