![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
2 tane derisi alınmış bütün tavukgöğsü
1 su bardağı galeta unu 2 tane yumurta 4 dilim kaşar peyniri karabiber kekik pul biber az miktarda tereyağı tuz Yapılışı Tavukgöğüslerini ortadan ikiye bölün ve kemik kalmamasına özen gösterin. Böldüğünüz parçayı hamburger ekmeği gibi kesip açın. Parçaları birbirinden ayırmamaya dikkat edin. Aralarına kaşar peyniri yerleştirip üzerine kekik serpin ve küçük parçalar halinde tereyağı koyun. Yumurtaları çırpıp içlerine tuz, karabiber, pulbiber ek edip karıştırın. Hazırladığınız tavukları yumurtaya batırıp galeta ununa bulayın. Hafif yağladığınız borcam tepsisine dizin. Üzerine küçük parçalar halinde tereyağı koyup fırında 25 dakika kadar pişirin. Patates püresi ile veya sebzeli pilav ile servis yapın. |