![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
İncikKebabı (4 Kişilik)
Malzemeler 4 Tane Kuzu İncik 1 Tane Kırmızıbiber 1 Tane Dolmalık Biber 1 Çay Kaşığı Salça 1 Tane Soğan 1 itre Su 1 Çay Kaşığı Tane Karabiber 1 Çay Kaşığı Rosemary 3 Tane Defne Yaprağı 1 Tatlı Kaşığı Tuz 4 Tane Patates 8 Tane Taze Fasulye Yemeğin Tarifi Kuzu incikleri temizlendikten sonra tencereye aktarın. Biberlerin çekirdek yataklarını çıkardıktan sonra iri parçalar halinde doğrayın ve etin üzerine ekleyin. Sulandırılmış 1 çay kaşığı domates salçasını ek edin. Soğanın kabuklarını soyduktan sonra iri iri doğrayın. 1 litre suyu tencereye aktarın. Son olarak 1 çay kaşığı rosemary, 3 tane defne yaprağı ve 1 tatlı kaşığı tuzu tencereye aktarın. Etler yumuşayana dek pişirin. Önceden haşladığınız patates ve taze fasulyelerle beraber servis yapın. |