![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
Malzemesi:
2 paket portakal jölesi 2 tane muz 2 tane elma 2 tane portakal 4 bardak çilek 1 bardak kara üzüm tanesi Süslemek için; Bebe bisküvisi 2 aş kaşığı Hindistan cevizi Tarifi: Büyük bir kasede 4 su bardağı kaynar suyun içinde 2 paket jöleyi eritin. 4 su bardağı buz gibi soğuk su ekleyerek karıştırın. Kalıbı ıslatıp meyvelerle süsleyin. 1 kepçe jöleli karışımdan gezdirip buzdolabına alın. Böylece verdiğiniz desen bozulmayacaktır. Kalan meyveleri beklettiğiniz jöleye katıp kalıptaki donan jölenin üzerine ekleyin. Buzdolabına alın. En az 3 saat bekletip tabağa aksi çevirin. Üzerini Hindistan cevizi ve kiviyle kenarlarını bebe bisküvisiyle süsleyerek servis yapın. __________________ |