Forumbulteni.Com     forum  

Geri Git   Forumbulteni.Com > >
Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 11.Nisan.2019, 21:41
Merve Merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 14.Ocak.2019
Mesajlar: 303
Standart Zeytinyağlı Pirinçli Yer Elması

MALZEMELER

1/2 kg. yerelması
1 tane kuru soğan
2 diş sarımsak
1 tane havuç
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1 aş kaşığı pirinç
1/2 limonun suyu
Tuz

Bir kasede limonlu suyu hazırlayın ve yerelmalarını soyarak bu suya atınbu yerelmalarının kararmasını önleyecektir. Soğanı ve sarımsakları ince ince doğrayın havucu dilimleyin hepsini zeytinyağında bir süre kavurun. Limonlu suda bekleyen yerelmalarını yıkadıktan sonra iri iri doğrayın. Pirinçle aynı anda tencereye ekleyin. Limon suyunu da ekledikten sonra kapağını kapatın ve kısık ateşte pişmeye bırakın. Soğuk olatak servis yapın.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
elması, pirinçli, yer, zeytinyağlı


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:39.


mersin escort alanya eskort