![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
Malzemeler
4 Adet Milföy Hamuru 1 Adet Soğan 1 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ 10 Adet Mantar 2 Adet Biber 1 Adet Yumurtanın Sarısı 1 Çay Kaşığı Karabiber Tuz Yemegin Yapilisi Milföylerin çözülmesini bekleyin.Soğanı piyazlık doğrayın.Sıvı yağı tencereye alın.Soğanı yağda öldürün.Mantarları küçük küçük doğrayın.Soğana ek edin.Küçük doğranmış bibertuz ve karabiberi ekleyin.2-3 dk daha pişirin. Küçük fırın kaplarına eşit miktarda hazırladığınız harcı yerleştirin.Kapların üzerine milföy hamurlarını koyun.Yanlarını kaba yapıştırın.Üzerine yumurta sarısı sürün.Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. AFIYET OLSUN... |