Forumbulteni.Com     forum  

Geri Git   Forumbulteni.Com > >
Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 11.Nisan.2019, 21:43
Merve Merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 14.Ocak.2019
Mesajlar: 303
Standart Fransız usulü kurbağa bacağı nasıl yapılır??


Fransız mutfağının vazgeçilmez ara sıcaklarından biri olan aş çeşidi.Tabii ki pişirmek için kullanılan kurbağalar dere kenarlarından toplanamaz, özel olarak bu amaçla çifliklerde yetiştirilir. iyice temizlenip çıtır çıtır kızartıldıktan sonra, üzerine tereyağı, sarımsak ve kekikten yapılan bir sos gezdirilir.Kızartılmış sütlü ekmek ile tüketilir.
































Güzel tadı varmış;D biraz kuş etine hatta sanki alabalık gibi balık kokusu
taze taze kurbağa bacaĞı cok pahalı ozel resturantlarda satılır
alternatif besin.Bulgarlar cok sever bunu ama, fakat her kurbağa bacağı da yenmez bu nedenle, kurbağa seçiminde dikkatli olunması gerekir.Yıkandıktan ve ayıklandıktan sonra sirke içinde bikaç gün bekletmek sureti ile terbiyelenen bacak, bir tavada az bir sıvı yağ eşliğinde kızartılır.İsteğe göre katılacak ince doğranmıs biber, domates ve soğan da olayın sosu yerine gecer.

alıntıdır
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
bacağı, fransız, kurbağa, nasıl, usulü


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:06.


mersin escort alanya eskort