![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
8 taco kabuğu
500 gr kıyma 5 aş kaşığı zeytinyağı 1 soğan 2 domates 1 kırmızıbiber 1 sarı biber 1 yeşil biber 1 aş kaşığı acı biber sosu 1 aş kaşığı domates salçası Tuz Karabiber Kimyon Maydanoz Beşiktaş Cafe Taraça şefi Müslüm Aydın, sizler için özel bir Noodle tarifi anlatıyor Tacos (Meksika mutfağı) hazırlanışı Tacos (Meksika mutfağı): Soğanı küp şeklinde doğrayıp kıyma ile beraber tavaya alın. üzerine zeytinyağı gezdirip orta ateşte kavrulmaya bırakın. Domatesleri mutfak robotunda püre haline getirip kavrulmuş kıymaya ekleyin. Salça ve biber sosunu ek edin. Kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin. Biberleri küp şeklinde doğrayıp ayrı bir tavada az zeytinyağı ile soteleyin. Kıymaya ekleyin. Tuz ve baharatlarla tatlandırın. Birkaç dakika pişirip ocaktan alın. Taco kabuklarını fırında ısıtın. Kıyma karışımını içlerine doldurun ve üzerlerine kıyılmış maydanoz serpiştirerek servis yapın. Tacos (Meksika mutfağı) artık hazır, afiyet olsun. |