Esmer Makarna
Malzemeler : Biber Soğan Makarna Havuç Soğan Makarna Enginar Hazırlanışı : Makarnayı ayrı haşladıktan sonra kenara alınır Sos da koyabilirsiniz ama kaloriyi artırır . Sonra sacda keten tohumu. Yağı koyarak soğanı kavurun ve önceden közlenmiş patlıcanları küp küp kesip katıyoruz aynı şekilde haşlanmış havuçları ve Enginarı da sonra soğanın üstüne biberi atıyor ve biraz daha kavurduktan sonra diğer malzemeleri de atıyoruz ve ve isterseniz önceden sotelik etleri haşlayıp koyun yada ayrı yerde kavurun koyun ben hep biraz haşlar öyle koyarım doğru yapıyor muyum bilmiyorum hatalı isem uyarırsınız. Sonra bütün malzemeleri 5 dk kavururken fesleğen acı biber ekleyip makarnayı da koyduktan sonra biraz daha karıştırıp servise hazırlayın süsleme tarzı size kalmış basit gelsin .
|